AEV - VERKKOKAUPPAA VUODESTA 2014

Turvallisempi koti: Suojaa kotisi Shelly-tuotteilla

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa kotimme turvallisuuden varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää. Shelly-tuotteilla voit muuttaa asuintilasi linnoitettuksi pyhätöksi, joka on varustettu uusimmalla teknologialla suojaten sinua ja perhettäsi kaikentyyppisiltä uhilta. Näin Shelly-tuotteet tekevät kodistasi turvallisemman paikan.

Älykkään kodin integrointi: Shelly-tuotteet integroituvat saumattomasti olemassa olevaan älykkään kodin ekosysteemiin, jolloin voit valvoa ja hallita kodin turvallisuuden eri näkökohtia älypuhelimesta tai tabletista. Olipa kyse valaistuksesta, lämmityksestä tai valvontakameroista, Shelly-laitteet tarjoavat intuitiivisen ohjauksen ja automaation, joten sinä olet vastuussa kotisi turvallisuudesta.

Etävalvonta: Shellyn etävalvontaominaisuuksien avulla voit pitää kotisi silmällä mistä päin maailmaa tahansa. Olitpa töissä, lomalla tai vain hoitamassa asioita, voit käyttää suoria videosyötteitä, vastaanottaa reaaliaikaisia hälytyksiä ja jopa kommunikoida vierailijoiden kanssa Shelly-yhteensopivien kameroiden ja sisäpuhelinjärjestelmien avulla.

Tunkeilijan tunnistus: Shelly-tuotteet tarjoavat edistyneitä tunkeilijan havaitsemisominaisuuksia, jotka pitävät kotisi turvassa ympäri vuorokauden. Liiketunnistimet, ovi-/ikkunatunnistimet voivat havaita luvattomat sisäänpääsyyritykset ja laukaista välittömät hälytykset mobiililaitteellesi, jolloin voit ryhtyä välittömiin toimiin ja tarvittaessa ilmoittaa viranomaisille.

Valonhallinta: Shellyn älykkäiden kytkimien ja himmentimien avulla voit luoda mukautettuja valaistusaikatauluja ja kohtauksia kodin turvallisuuden parantamiseksi. Simuloitpa sitten läsnäoloa poissa ollessasi tai haluat valaista reittisi autolta kotiovelle keskellä yötä, Shelly-valaistustuotteet tarjoavat monipuolisuutta ja käyttömukavuutta potentiaalisten tunkeilijoiden estämiseksi ja näkyvyyden parantamiseksi kotisi ympärillä.

Ympäristönvalvonta: Shellyn ympäristöanturit tarjoavat reaaliaikaisen lämpötilan, kosteuden ja ilmanlaadun valvonnan, mikä mahdollistaa mahdollisten vaarojen, kuten tulipalojen, tulvien ja huonon sisäilman, havaitsemisen ja lieventämisen. Oikea-aikaisilla hälytyksillä ja automaattisilla vastauksilla voit estää vahingot ja varmistaa kotisi ja läheistesi hyvinvoinnin.

Energianhallinta: Shellyn energianvalvontalaitteet auttavat optimoimaan energiankulutuksen ja tunnistamaan mahdolliset turvallisuusriskit, kuten ylikuormitetut piirit tai vialliset laitteet. Valvomalla virrankulutusta ja asettamalla mukautettuja hälytyksiä voit estää sähköpalot ja vähentää sähkövioista aiheutuvien onnettomuuksien riskiä.

Helppo asennettavuus: Shelly-tuotteet on suunniteltu helppoon asennukseen, jolloin kodin omistajat voivat parantaa kotinsa turvallisuutta ilman ammattiapua. Intuitiivisten mobiilisovellusten ja käyttäjäystävällisten käyttöliittymien avulla voit määrittää ja mukauttaa Shelly-laitteesi vastaamaan erityisiä turvallisuustarpeitasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Shelly-tuotteet tarjoavat kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät kodistasi turvallisemman. Olipa kyseessä kaukovalvonta, tunkeutumisen havaitseminen, valaistuksen ohjaus, ympäristön valvonta, energianhallinta tai asennuksen helppous, Shelly-tuotteet antavat sinulle mahdollisuuden suojata kotisi ja läheisesi luottavaisin mielin ja mielenrauhan.

Tutustu Shelly älykotituotteisiin linkistä Shelly älykoti ratkaisut

Lahjakortti