AEV - VERKKOKAUPPAA VUODESTA 2014

Esittelyssä sähköauton TURVA 3 latauslaiteteline: turvallinen, kätevä ja tilaa säästävä

Sähköautojen ja ladattavien hybridien aikakaudella luotettavan ja tehokkaan latausratkaisun omistaminen on välttämätöntä saumattomien latauskokemusten kannalta. Luotettavan sähköauton latauslaiteteline antaa tunteen turvallinen, kätevä ja tilaa säästävä. Tästä syystä se on jokaisen sähköauton omistajan pakollinen lisävaruste.

Turvallinen lukitusmekanismi: Sähköauton latauslaitetelineellä voit sanoa hyvästit huolille luvattomasta laturisi näpistyksestä. Turvallisen lukitusmekanismin ansiosta teline tarjoaa mielenrauhaa estämällä sähköauton laturin peukaloinnin tai varkauden. Lukitse se vain paikoilleen, kun se ei ole käytössä. Näin varmistat, että latauslaitteesi pysyvät aina turvassa.

Kaapelinhallinta: Oletko kyllästynyt sotkeutuneisiin latauskaapeleihin, jotka sotkevat autotalliasi tai pysäköintitilaasi? Sähköauton latauslaiteteline tarjoaa yksinkertaisen, mutta tehokkaan ratkaisun. Kaapelien hallintaan tarkoitettu teline mahdollistaa latauskaapelin ripustamisen ja järjestämisen siististi, kun se ei ole käytössä. Jolloin latauslaitteen ympäristö pysyy siistinä ja järjestyksessä.

Tilaa säästävä muotoilu: Tila on usein ylivoimainen autotalleissa ja pysäköintialueilla, joten käytettävissä olevan tilan tehokas käyttö on ratkaisevan tärkeää. Sähköauton latauslaiteteline on suunniteltu tilaa säästäväksi, joten voit asentaa sen seinään viemättä arvokasta lattiatilaa. Sen tyylikäs ja huomaamaton muotoilu integroituu saumattomasti mihin tahansa ympäristöön tarjoten puhtaan ja organisoidun latausratkaisun.

Helppo asennus: Oletko huolissasi monimutkaisista asennusprosesseista? Älä pelkää! Sähköauton latauslaiteteline on suunniteltu helppoa ja vaivatonta asennusta varten. Yksinkertaisen ohjeiden avulla voit asentaa latauslaitetelineen nopeasti ja turvallisesti haluamaasi paikkaan.

Säänkestävät materiaalit: Sähköauton latauslaiteteline on valmistettu kestävästä ja ilkivaltaan ehkäisevästä 2mm teräksestä. Sähköauton latauslaiteteline pysyy vankana ja luotettavana, mikä takaa pitkän käyttöiän ja suojan sähköautosi latauslaitteelle.

Tutustu AEV TURVA 3 latauslaitetelineeseen AEV TURVA 3 latauslaiteteline

Lahjakortti