AEV - VERKKOKAUPPAA VUODESTA 2014

Esittelyssä Shelly Plus -palovaroitin: älykäs ja luotettava valinta kotiisi

Shelly Plus palovaroitin mullistaa kodin turvallisuuden edistyneillä ominaisuuksillaan ja vertaansa vailla olevalla luotettavuudellaan. Tästä syystä se on fiksu valinta perheesi ja omaisuutesi turvaamiseen.

Huipputeknologia: Shelly Plus -palovaroitin käyttää uusinta tekniikkaa savun ja palon havaitsemiseen nopeasti ja tarkasti. Kehittyneillä antureillaan ja älykkäillä algoritmeilla se antaa varhaisia varoituksia ja antaa sinulle arvokasta aikaa evakuointiin ja mahdollisten vahinkojen lieventämiseen.

Älykäs integrointi: Yhteensopiva suosittujen älykotialustojen, kuten Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin kanssa, Shelly Plus palovaroitin integroituu saumattomasti olemassa olevaan älykkään kodin ekosysteemiin. Voit vastaanottaa välittömiä hälytyksiä älypuhelimeesi, ohjata hälytystä etänä ja automatisoida vastaukset käyttömukavuuden ja mielenrauhan parantamiseksi.

Monianturitoiminto: Toisin kuin perinteiset palohälyttimet, jotka havaitsevat vain savun, Shelly Plus palovaroittimessa on monianturitoiminto, joka havaitsee sekä savun että merkittävän lämpötilan nousun. Tämä kattava lähestymistapa varmistaa luotettavan erilaisten palovaaran havaitsemisen ja tarjoaa kattavan suojan kodillesi.

Itsevalvontaominaisuudet: Itsevalvontaominaisuuksilla varustettu Shelly Plus palovaroitin suorittaa säännöllisiä itsetarkistuksia varmistaakseen optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Se varoittaa kaikista ongelmista tai huoltovaatimuksista ja varmistaa, että kotisi on aina suojattu, vaikka et valvoisi sitä aktiivisesti.

Helppo asennus: Shelly Plus palovaroitin on suunniteltu vaivattomaan asennukseen ja kodin omistajat voivat asentaa sen helposti ilman ammattiapua. Sen intuitiivinen asennusprosessi opastaa sinut määritysvaiheiden läpi, jolloin voit alkaa nauttia parannetusta turvallisuudesta muutamassa minuutissa.

Parannetut turvaominaisuudet: Sen lisäksi, että Shelly Plus varoitin on ensisijaisesti suunniteltu savun ja palon havaitsemiseksi, se sisältää edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, kuten patteri varaisen varavirtalähteen ja väärentämisen estävän suunnittelun. Nämä ominaisuudet varmistavat jatkuvan toiminnan sähkökatkojen aikana ja estävät hälyttimen luvattoman peukaloinnin tai poiskytkemisen.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu: Tyylikäs ja kompakti muotoilunsa ansiosta Shelly Plus palovaroitin sulautuu saumattomasti mihin tahansa kodin sisustukseen. Sen huomaamaton ulkonäkö tekee siitä esteettisesti miellyttävän lisän asuintilaasi samalla, kun se tarjoaa olennaisen suojan palovaaroilta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Shelly Plus palovaroitin tarjoaa yhdistelmän huipputeknologiaa, älykästä integraatiota, usean sensorin toimivuutta, itsevalvontaominaisuuksia, helppoa asennusta, parannettuja turvaominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua, mikä tekee siitä arvokkaan ja käytännöllisen valinnan kodin omistajille, jotka etsivät luotettavia palonhavaitsemis- ja palontorjuntaratkaisuja. Shelly Plus palovaroittimen avulla voit nauttia mielenrauhasta tietäen, että kotisi ja läheisesi ovat suojassa tulipalon tuhoisilta vaikutuksilta ja varoittaa niistä ajoissa.

Tutustu Shelly Plus palovaroittimeen Shelly Plus Palovaroitin - optinen - toimii paristolla

Lahjakortti