AEV - VERKKOKAUPPAA VUODESTA 2014

Esittelyssä Shelly Pro 4PM: Mullistava älykodin automaatio ratkaisu

Älykodin teknologian jatkuvasti kehittyvässä maailmassa Shelly Pro 4PM nostaa päätään. Tämä innovatiivinen tuote tuo pöytään lukuisia etuja, jotka palvelevat sekä asuin- ja kaupallisia tarpeita.

Shelly Pro 4PM on pohjimmiltaan Wi-Fi-käyttöinen relekytkin energian mittauksella, joka on suunniteltu integroitumaan saumattomasti erilaisiin sähköasennuksiin. Sen kompakti koko tekee asennuksista helpon, käyttäjät voivat myös ohjata laitteitaan etänä erillisen mobiilisovelluksen tai äänikomentojen avulla Alexan tai Google Assistantin kaltaisten alustojen kautta.

Yksi sen erottuvista ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Hallitsetpa valaistusta, lämmitystä, ilmanvaihtoa tai jopa teollisuuslaitteita, Shelly Pro 4PM tarjoaa vertaansa vailla olevan ohjauksen ja automaation. Sen yhteensopivuus olemassa olevan infrastruktuurin kanssa tekee siitä vaivattoman lisäyksen mihin tahansa asennukseen, mikä poistaa monimutkaisen uudelleenjohdotuksen tarpeen.

Lisäksi Shelly Pro 4PM asettaa etusijalle käyttömukavuuden ja energiatehokkuuden. Ajoitus- ja automaatioominaisuuksien avulla käyttäjät voivat optimoida energiankulutuksensa, mikä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin pitkällä aikavälillä. Lisäksi sen vahvat suojausprotokollat takaavat mielenrauhan ja suojaavat luvattomalta käytöltä ja mahdollisilta kyberuhkilta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Shelly Pro 4PM ylittää perinteiset älykotiratkaisut tarjoten hienostuneen, mutta käyttäjäystävällisen lähestymistavan automaatioon. Olitpa kodinomistaja, joka haluaa virtaviivaistaa päivittäisiä rutiinejasi, tai yrityksen omistaja, joka haluaa parantaa toimintaasi, tämä tuote on pakollinen lisä arsenaaliisi. Liity vallankumoukseen ja koe älykkään kodin automaation tulevaisuus Shelly Pro 4PM:n avulla.


Tutustu Shelly Pro 4PM tuotteeseen linkki

Lahjakortti