AEV - VERKKOKAUPPAA VUODESTA 2014

Sähköauton lataaminen super sukolla

Jatkuvasti kehittyvässä liikennemaailmassa sähköautot ovat nousseet kestäväksi ratkaisuksi ilmastonmuutoksen torjuntaan ja fossiilisten polttoaineiden riippuvuuden vähentämiseen. Yksi kätevimmistä tavoista ladata sähköauto on yksinkertaisesti kytkeä sähköauton latauslaite turvallisempaan super schuko pistorasiaan mikä tarjoaa joukon etuja, jotka tekevät sähköiseen ajoneuvon vaihtamisesta entistä houkuttelevamman.

Erillisen latausaseman asentaminen voi olla kallista. Asennuttamalla Super Suko pistorasian, normaalin suko pistorasian tilalle voit hyödyntää turvallisesti ajoneuvon mukana tulevaan suko latauslaitetta ja voit nukkua yöt rauhassa ilman pelkoa, että normaali suko pistorasia ylikuumenee ladattaessa. Super Schuko pistorasia on turvallisempi mikä rohkaisee niiden käyttöönottoa ja auttaa vähentämään riskejä.

Sähköauton lataaminen Super Schukoa käytten auton omalla latauslaitteella tarjoaa joustavuutta ja pienentää lisäkustannuksia. Asennuttamalla Super Suko pistorasia kotiin ja mahdollisesti mökille voit ladata samalla latauslaitteella huolettomasti molemmissa kohteissa. Oletpa sitten reissussa, töissä tai sukulaisten luona, niin silloin voit ladata myös normaalista suko pistokkeesta, kun pienennät latauslaitteen antamaa latausvirtaa max. 8A, näin normaali suko pistorasia väliaikaisesti kestää tällaisen väliaikaisen käytön. Tämä joustavuus antaa sähköautojen omistajille mahdollisuuden integroida lataaminen saumattomasti päivittäisiin rutiineihinsa ja varmistat kotona, töissä, taloyhtiössä, mökillä turvallisen latauksen ja reissussa huolehdit väliaikaisemman latauksen lataamalla mahdollisimman pienellä virralla max. 8A.

Useimmissa sähköautoissa on runsaasti akkukapasiteettia päivittäisten työmatkatarpeiden kattamiseksi ja turvallinen lataaminen yön yli varmistaa, että aloitat jokaisen päivän täydellä latauksella.

Vaikka lataaminen Super Sukoa käyttäen auton mukana tulevalla latauslaitteella voi kestää kauemmin, kuin kiinteästi asennetulla latausasemalla se voi olla hellävaraisempi akulle, mikä saattaa pidentää sen akun käyttöikää, kun akkua ladataan hellävaraisemmin pienemmällä virralla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sähköauton lataaminen Super Sukoa käyttäen tarjoaa lukemattomia etuja kustannustehokkuudesta joustavuuteen ja mukavuuteen.

Tutustu AEV Super Suko tuotteisiin SUPER SCHUKO - TUOTTEET

Lahjakortti